Fashion Styling

Profesionalni kurs u oblasti modnog stajlinga

Trajanje i organizacija:

Kurs može trajati od najmanje 6 do najviše 12 meseci.
Moguće je odabrati jedan od dva ponuđena načina pohađanja: jednom ili dva puta nedeljno.

Predstavništvo

Beograd - Milano - Rim

Način izvođenja nastave

Nastava se može izvoditi na dva načina:

  1. Professional Course Standard (150 časova): izučavaju se osnove modnog stajlinga i modnih trendova.
  2. Professional Course Advanced (200 časova): podrazumeva dodatni modul tokom kojeg se izučavaju programi Photoshop i Indesign koji polaznicima omogućavaju sticanje znanja neophodnih za razvoj projekata u oblasti modnog dizajna.

Pohađanje nastave je obavezno, a po završetku kursa predviđen je završni ispit koji se sastoji u izradi projekta i portfolija koji bi se odmah mogao predstaviti na tržištu rada.

Za detaljnije informacije, popunite formular.

Ciljevi

Među brojnim kursevima iz oblasti mode, kurs za Modni stajling Akademije del Lusso obrazuje buduće stručnjake u oblasti stila u sektorima mode i luksuza. Reč je o pojedincima koji će biti u stanju da definišu imidž kolekcije i izvrše pozicioniranje brenda, kreiraju modne ikone i predvide trendove; koji će umeti da povežu kreativnost i zahteve tržišta i prikažu ih na modnim revijama, u reklamnim kampanjama, na različitim događajima, fotografskim snimanjima ili u okviru nekih drugih izdavačkih poduhvata.

Kurs omogućava polaznicima da razviju lični osećaj za stil i estetiku, kao i da steknu sva neophodna teorijska i praktična znanja neophodna za rad u oblasti stajlinga, poput onih iz istorije kostima, vizuelne komunikacije, psihologije u modi, fotografije i imidža.

Obrazovni profili

Professional Course Standard: Modni stilista, Konsultant za imidž u okviru određenog brenda, izdavačke kuće, reklamne agencije, modnih događaja i revija, Lični stilista, Lovac na trendove.
Professional Course Advanced: svi obrazovni profili obuhvaćeni standardnim kursom, Grafički dizajner.

Želite li dodatne informacije?

Popunite formular kako biste dobili detaljnije informacije i mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku.

Informišite se odmah!
Podaci su zaštićeni Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti (Sl.glasnik RS, br.87/2018), PRISTAJEM na korišćenje svojih ličnih podataka.