Fashion Design

Profesionalni kurs u oblasti modnog dizajna

Trajanje i organizacija:

Kurs može trajati od najmanje 6 do najviše 12 meseci.
Moguće je odabrati jedan od dva ponuđena načina pohađanja: jednom ili dva puta nedeljno.

Predstavništvo

Beograd - Milano - Rim

Način izvođenja nastave

Nastava se može izvoditi na dva načina:

  1. Professional Course Standard (150 časova): izučavaju se osnove modnog dizajna.
  2. Professional Course Advanced (200 časova): podrazumeva dodatni modul tokom kojeg se izučavaju programi Photoshop i Indesign koji polaznicima omogućavaju sticanje znanja neophodnih za razvoj projekata u oblasti modnog dizajna.

Pohađanje nastave je obavezno, a po završetku kursa predviđen je završni ispit koji se sastoji u izradi projekta i portfolija koji bi se odmah mogao predstaviti na tržištu rada.

Za detaljnije informacije, popunite formular.

Ciljevi

Među brojnim kursevima iz oblasti mode, kurs za Modni dizajn Akademije del Lusso obučava buduće stručnjake koji će moći da dizajniraju i projektuju originalne i savremene kolekcije tako što će kombinovati estetiku, kreativnost, umetničke sklonosti i tehnička znanja, koristeći pritom i najsavremenije tehnologije i softvere.

Kurs polaznicima omogućava da pravilno usmere svoju kreativnost, steknu sposobnosti razumevanja i tumačenja trendova i prošire znanja o materijalima i konstrukciji odevnih predmeta koje odgovaraju zahtevima tržišta.

Obrazovni profili

Professional Course Standard: Dizajner kolekcije, Konsultant u modnim kućama, Modni dizajner,
Professional Course Advanced: svi obrazovni profili obuhvaćeni standardnim kursom, Modni grafički dizajner, Modni ilustrator.

Želite li dodatne informacije?

Popunite formular kako biste dobili detaljnije informacije i mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku.

Informišite se odmah!
Podaci su zaštićeni Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti (Sl.glasnik RS, br.87/2018), PRISTAJEM na korišćenje svojih ličnih podataka.