E-Fashion

Profesionalni kurs iz oblasti elektronske trgovine u modi

Trajanje i organizacija:

Kurs može trajati od najmanje 6 do najviše 12 meseci.
Moguće je odabrati jedan od dva ponuđena načina pohađanja: jednom ili dva puta nedeljno.

Predstavništvo

Beograd - Milano - Rim

Način izvođenja nastave

Nastava se može izvoditi na dva načina:

  1. Professional Course Standard (150 časova): izučavaju se osnove modnog staljinga, modnog izdavaštva i blogova i elektronske trgovine.
  2. Professional Course Advanced (200 časova): podrazumeva dodatni modul Fashion graphic communication, koji polaznicima omogućava da se upoznaju sa najnaprednijim tehnikama za realizaciju projekata u programima Photoshop i Indesign.

Pohađanje nastave je obavezno, a po završetku kursa predviđen je završni ispit.

Za detaljnije informacije, popunite formular.

Ciljevi

Među brojnim kursevima Akademije del Lusso, kurs za E-Fashion obrazuje buduće stručnjake koji će biti osposobljeni za rad u svetu online izdavaštva i elektronske trgovine u okviru sektora mode. Pored toga, kurs omogućava polaznicima da steknu znanja neophodna za proces komunikacije u sektorima mode i luksuza koja se obavlja putem časopisa, blogova, editorijala, intervjua, društvenih aktivnosti i odnosa sa javnošću.

Kurs polaznike uvodi u osnovne strategije online prodaje u sektorima mode i luksuznih proizvoda, gde se elektronska trgovina pokazala kao distributivni kanal koji je na istom nivou kao prodajno mesto, a može se obavljati putem ličnih sajtova ili multibrend portala.

Obrazovni profili

Professional Course Standard: Online urednik modnih sadržaja, Modni urednik, Modni stilista, Menadžer digitalnih medija, Web fashion buyer, Modni bloger, Stručnjak za digitalnu komunikaciju, Menadžer online prodavnice, Stručnjak za digitalni marketing.
Professional Course Advanced: svi obrazovni profili obuhvaćeni standardnim kursom, Grafički dizajner.

Želite li dodatne informacije?

Popunite formular kako biste dobili detaljnije informacije i mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku.

Informišite se odmah!
Podaci su zaštićeni Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti (Sl.glasnik RS, br.87/2018), PRISTAJEM na korišćenje svojih ličnih podataka.