Interior Design

Trogodišnje studije dizajna enterijera

Trajanje i organizacija:

  • Trajanje programa: 3 godine (1500 časova)
  • Način pohađanja: obavezno pohađanje
  • Jezik na kojem se izvodi nastava: srpski

Predstavništvo

Beograd

Ciljevi

Trogodišnji program za dizajn enterijera pri italijanskoj školi dizajna Accademia del Lusso u Beogradu pruža svim polaznicima neophodna znanja za rad u oblasti uređenja enterijera. Programom je pored teorijskih predavanja predviđen i niz praktičnih aktivnosti koje studentima omogućavaju da steknu dodatna iskustva i da se što više približe ovoj profesiji.

Pored redovnih predavanja polaznici će imati prilike da slušaju i predavanja gostujućih profesora koji su stručnjaci u oblasti dizajna enterijera i koji će nesebično podeliti svoja iskustva.

Za detaljnije informacije, popunite formular.

Obrazovni profili

Polaznici će naučiti da svoje ideje predstave kako kompjuterski tako i u vidu slobodnoručnog crteža, steći će znanja iz oblasti teorije boja i upoznaće se sa materijalima i aktuelnim svetskim trendovima. Pored toga, izučiće istoriju dizajna mobilijara kroz vekove, analiziraće različite stilove i upoznaće se sa radom najistaknutijih dizajnera. Projektni zadaci tokom trogodišnjih studija obuhvataju izradu idejnih rešenja stambenih jedinica, objekata uslužnih delatnosti (hotela, restorana itd.) kao i dizajn izlagačkog i prodajnog prostora.

I ne samo to: tokom studija predviđen je i staž u trajanju od jednog do tri meseca u vodećim arhitektonskim biroima i studijima za dizajn enterijera u Beogradu čime se studentima omogućava da prakično primene sva stečena znanja.

Obrazovni profili: Dizajner enterijera, Projektant unutrašnjeg prostora u arhitektonskim biroima ili studijima za dizajn enterijera

Uslovi za upis

  • Zainteresovani kandidati moraju posedovati diplomu srednje škole.

Provera znanja

Napredak studenata se periodično proverava putem testova i ispita. Na kraju programa svaki student mora da položi završni ispit i prezentuje svoj rad ispitnoj komisiji.

Želite li dodatne informacije?

Popunite formular kako biste dobili detaljnije informacije i mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku.

Informišite se odmah!
Podaci su zaštićeni Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti (Sl.glasnik RS, br.87/2018), PRISTAJEM na korišćenje svojih ličnih podataka.