Fashion Styling & Communication

Trogodišnje studije iz oblasti modnog stajlinga i komunikacije

Trajanje i organizacija:

  • Trajanje programa: 3 godine (1500 časova)
  • Način pohađanja: obavezno pohađanje
  • Jezik na kojem se izvodi nastava: srpski (u Milanu: italijanski)

Predstavništvo

Beograd - Milano

Ciljevi

Trogodišnji program iz oblasti modnog stajlinga i komunikacije ima za cilj obrazovanje budućih stručnjaka koji će raditi na polju komunikacije i imidža i biti u stanju da prenose identitet kolekcije ili modne kompanije i da postanu deo modnog izdavaštva. Ovaj program usmeren je na obrazovanje brojnih stručnih profila koji mogu raditi u okviru kancelarija za štampu ili odnosa sa javnošću i baviti se kampanjama, konferencijama, reklamom, saopštenjima, intervjuima, uređivanjem editorijala, organizacijom sajmova i događaja.

Aktivnosti koje su više usmerene na imidž obavlja modni stilista koji zajedno sa dizajnerom modne kolekcije treba da definiše čitavu njenu atmosferu, odabere šminku, frizuru, aksesoar kako bi se koncept kolekcije na pravi način predstavio na modnoj reviji, fotografskom snimanju ili prilikom drugih događaja.

Za detaljnije informacije, popunite formular.

Obrazovni profili

Communication manager, Urednik, Stilista u redakciji, Stilista na modnim revijama, Celebrity stylist, Konsultant, Event manager, PR manager, Image consultant, Personal shopper.

Uslovi za upis

  • Zainteresovani kandidati moraju posedovati diplomu srednje škole.

Provera znanja

Napredak studenata se periodično proverava putem testova i ispita. Na kraju programa svaki student mora da položi završni ispit i prezentuje svoj rad ispitnoj komisiji.

Želite li dodatne informacije?

Popunite formular kako biste dobili detaljnije informacije i mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku.

Informišite se odmah!
Podaci su zaštićeni Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti (Sl.glasnik RS, br.87/2018), PRISTAJEM na korišćenje svojih ličnih podataka.