Personal shopper – perspektivno zanimanje

Imidž je danas veoma važan segment naše svakodnevnice i ponekad je presudan za unapredjenje životnog ili poslovnog uspeha. Koliko puta ste se zapitali da li ste odeveni po pravilima koje diktiraju svetski modni trendovi? Lični savetnik za imidž i kupovinu dao bi odgovor na ovo pitanje. Danas jedan takav profesionalac postaje dostupan ne samo pripadnicima svetskog džet seta, filmskim zvezdama i javnim ličnostima uopšte, nego i svima onima koji su zainteresovani da unaprede svoj lični, životni ili korporativni  stil.

Zahvaljujući poznavanju tehnika za izbor adekvatnog stila, analizi boja koje će na pravi način istaći vaš ten ili boju vaših očiju ili malim trikovima kojima se mogu sakriti ili potencirati prednosti vaše siluete, Personal shopper unosi pozitivne promene ne samo po pitanju vašeg ličnog stila već i po pitanju kvaliteta vašeg života.  

Profesija ličnog savetnika za kupovinu koja se snažno razvila u Italiji, započinje svoj razvoj u i Srbiji. Potreba za profilisanim stručnjacima iz ove oblasti sve je veća, kako zbog potreba pojednica tako i zbog prisustva svetskih brendova i kompanija na domaćem tržištu.

Mogućnost da postanete deo sveta stila i da svojim znanjem unapređujete lični estetski kodeks, moguća je i u Srbiji zahvaljujući specijalizovanom programu Personal shopper koji Accademia del Lusso organizuje u saradnji sa magazinom Grazia.  Ovaj program  namenjen je,  kako onima koji su već stekli znanja o modi i stilu, tako i onima koji su spremni da svoj prirodni talenat unaprede. Polaznici ovog programa imaće priliku da se edukuju i unaprede svoja znanja na polju mode i stila, kroz tromesečna teorijska i praktična predavanja kao i seminare koje će držati vodeći stručnjaci iz sveta mode u našoj zemlji. Na ovaj način svi oni imaće mogućnost da se priključe velikim kompanijama ili pokrenu samostalnu agencijsku ili free lance aktivnost.

Za dodatne informacije o ovom ali i drugim programima, popunite formular ili nas pozovite na 011/6557503.

Informišite se odmah!
Podaci su zaštićeni Zakonom o zaštiti podataka (Sl.list, br.24/1998 SRJ, Sl. List br.6/2003 SCG, član 24, Ustavna povelja), PRISTAJEM na korišćenje svojih ličnih podataka.