Master u oblasti mode

Master programi na Accademia del Lusso

Kome su namenjeni

Master programi u oblasti mode su namenjeni studentima koji poseduju diplomu prvog ili drugog stepena i koji žele da steknu stručno znanje kako bi mogli da rade na menadžerskim pozicijama u prestižnim svetskim firmama koje posluju u sektorima mode i luksuza.

Ciljevi

Master programi imaju za cilj formiranje visoko kvalifikovanih stručnjaka, odnosno profesionalaca i menadžera koji nakon stečenih teorijskih znanja mogu efikasno da ponude svoje usluge na tržištu rada.

Profesori

Nastavni kadar čine menadžeri, stručnjaci, univerzitetski profesori i predavači koji se bave istraživanjem i podučavanjem u datoj oblasti. Veoma su česta predavanja gostujućih profesora koji dolaze iz sveta preduzetništva.

Trajanje i organizacija

Master programi u oblasti mode traju jednu školsku godinu, a nastavni program obuhvata predavanja, praktičan rad i završni ispit.

Kancelarija za stažiranje

Kancelarija za stažiranje pri Accademia del Lusso je posebno aktivna pri uspostavljanju saradnje sa važnim firmama u sektoru kako bi studentima pružila mogućnost stažiranja.

Želite li dodatne informacije?

Popunite formular kako biste dobili detaljnije informacije i mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku.

Informišite se odmah!
Podaci su zaštićeni Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti (Sl.glasnik RS, br.87/2018), PRISTAJEM na korišćenje svojih ličnih podataka.