Interior & Retail Design

Intenzivni jednogodišnji kurs za dizajn enterijera i maloprodajnih objekata

Trajanje i organizacija:

  • Trajanje programa: 1 godina (450 časova)
  • Način pohađanja: obavezno pohađanje
  • Jezik na kojem se izvodi nastava: srpski (u Milanu: italijanski)

Predstavništvo

Beograd - Milano - Rim

Ciljevi

Intenzivni kurs Interior & Retail Design ima za cilj razvoj, dizajniranje i dekoraciju različitih prostora: stambenih jedinica, izložbenih prostora ili prodajnih i javnih objekata. Glavni cilj kursa je da polaznicima pruži tehnička, kreativna i operativna znanja neophodna za projektovanje enterijera koje će prikazati ručno ili kompjuterski izrađenim projektima. Pored toga polaznici će ovladati znanjima iz oblasti stilova, trendova, materijala i osvetljenja.

Studenti razvijaju kreativni, umetnički i funkcionalni pristup projektovanju i uče da tumače trendove kako bi odgovorili na potrebe klijenata i dali im harmonična rešenja zahvaljujući tehnikama projektovanja i vizuelne komunikacije

Za detaljnije informacije, popunite formular.

Obrazovni profili

Projektant enterijera, Konsultant u studijima za dizajn enterijera, Projektant izložbenih prostora, prodajnih ili uslužnih objekata, Projektant enterijera u CAD-u.

Uslovi za upis

  • Zainteresovani kandidati moraju posedovati diplomu srednje škole.

Program

Program kursa odvija se u tri faze: sticanje znanja, njihova primena i sticanje iskustva. Na taj način polaznicima se garantuje kompletno obrazovanje i ovladavanje praktičnim i tehničkim veštinama neophodnim za profesionalno bavljenje dizajnom enterijera.

Tematske jedinice kursa:

  • Dizajn enterijera
  • CAD i tehnike renderinga
  • Dizajn prodajnijh objekata
  • Dizajn izložbenog prostora

Želite li dodatne informacije?

Popunite formular kako biste dobili detaljnije informacije i mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku.

Informišite se odmah!
Podaci su zaštićeni Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti (Sl.glasnik RS, br.87/2018), PRISTAJEM na korišćenje svojih ličnih podataka.