Product & Merchandising Management

Gold profesionalni kurs iz Menadžmenta proizvoda

Trajanje i organizacija:

Kurs traje od najmanje 7 do najviše 14 meseci i ima fond od 300 časova.

Predstavništvo

Beograd - Milano - Rim

Način pohađanja

Moguće je odabrati jedan od dva ponuđena načina pohađanja: jednom ili dva puta nedeljno. Pohađanje nastave je obavezno, a po završetku kursa predviđen je završni ispit.

Za detaljnije informacije, popunite formular.

Ciljevi

Profesionalni kurs iz oblasti Menadžmenta proizvoda obrazuje buduće stručnjake specijalizovane za strateško upravljanje svim aktivnostima vezanim za modni proizvod u okviru sektora mode i luksuznih proizvoda. Te aktivnosti tiču se osmišljavanja, istraživanja trendova, projektovanja, produkcije, distribucije, komunikacije, prodaje i promocije.

Tačnije, ovaj kurs omogućava polaznicima da prošire već postojeća znanja iz oblasti vizuelne komunikacije i maloprodaje, kao i da ih na pravi način primene u prodajnim prostorima, što će pogodovati procesu kupovine, pojačati identitet brenda i njegove karakteristike.

Program

Kurs obuhvata šest nastavnih jedinica koje se bave proučavanjem maloprodaje, Visual merchandising-a, marketinga u oblastima mode i luksuznih proizvoda i modnih trendova.

Obrazovni profili

Lice odgovorno za showroom i prodajno mesto, Visual merchandiser, Menadžer maloprodaje, Fashion buyer, Direktor prodaje, Menadžer distribucije, Marketing menadžer, Lovac na trendove, Menadžer prodajnog objekta.

Želite li dodatne informacije?

Popunite formular kako biste dobili detaljnije informacije i mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku.

Informišite se odmah!
Podaci su zaštićeni Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti (Sl.glasnik RS, br.87/2018), PRISTAJEM na korišćenje svojih ličnih podataka.