Fashion Styling

Gold profesionalni kurs za modni stajling

Trajanje i organizacija:

Kurs traje od najmanje 7 do najviše 14 meseci i ima fond od 300 časova.

Predstavništvo

Beograd - Milano - Rim

Način pohađanja

Moguće je odabrati jedan od dva ponuđena načina pohađanja: jednom ili dva puta nedeljno. Pohađanje nastave je obavezno, a po završetku kursa predviđen je završni ispit.

Za detaljnije informacije, popunite formular.

Ciljevi

Gold profesionalni kurs iz oblasti modnog stajlinga obrazuje stručnjake za imidž koji će biti osposobljeni da definišu imidž kolekcije i izvrše pozicioniranje brenda, kreiraju modne ikone i predvide trendove, da nadgledaju komunikaciju usmerenu na sve medije.

Glavni cilj kursa je da polaznicima pruži operativno i strateško znanje neophodno za svesno upravljanje kreativnošću i potrebama tržišta, za komunikaciju u okviru sektora mode i luksuza putem blogova, pisanih medija i društvenih mreža. Kurs takođe uvodi polaznike u osnovne strategije online prodaje u sektorima mode i luksuznih proizvoda, u kojima se elektronska trgovina afirmisala kao ravnopravni distributivni kanal, bilo na privatnim sajtovima ili na multibrend portalima.

Program

Kurs obuhvata šest nastavnih jedinica koje se bave proučavanjem modnog stajlinga, naprednih tehnika za istraživanje trendova i osnovnih aspekata internet komunikacije i elektronske trgovine.

Obrazovni profili

Modni stilista, Konsultant za imidž, Stručnjak za komunikaciju u izdavačkim kućama ili advertising agencijama, Organizator modnih događaja i revija, Lični stilista, Lovac na trendove, Grafički dizajner.

Želite li dodatne informacije?

Popunite formular kako biste dobili detaljnije informacije i mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku.

Informišite se odmah!
Podaci su zaštićeni Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti (Sl.glasnik RS, br.87/2018), PRISTAJEM na korišćenje svojih ličnih podataka.