Fashion Events & Communication

Gold profesionalni kurs iz oblasti organizacije modnih događaja

Trajanje i organizacija:

Kurs traje od najmanje 6 do najviše 14 meseci i ima fond od 300 časova.

Predstavništvo

Beograd - Milano - Rim

Način pohađanja

Moguće je odabrati jedan od dva ponuđena načina pohađanja: jednom ili dva puta nedeljno. Pohađanje nastave je obavezno, a po završetku kursa predviđen je završni ispit.

Za detaljnije informacije, popunite formular.

Ciljevi

Gold profesionalni kurs iz oblasti organizacije modnih događaja obrazuje stručnjake koji će biti u stanju da upravljaju svim procesima u okviru organizacije događaja u okviru sektora mode i luksuza kao i komunikacije vezane za taj događaj.

Glavni cilj kursa je da polaznicima pruži neophodna znanja kako bi mogli da upravljaju brojnim aktivnostima vezanim za realizaciju modnog događaja i njegovu komunikaciju putem časopisa, blogova, editorijala, intervjua, editorijala, društvenih i PR aktivnsoti.

Obrazovni profili

Menadžer događaja, Account, Idejni tvorac događaja, Organizator modnih revija, Organizator venčanja, Urednik modnog sadržaja na internetu, Modni urednik, Modni bloger, Stručnjak za digitalnu komunikaciju, Stručnjak za digitalni marketing, Grafički dizajner.

Želite li dodatne informacije?

Popunite formular kako biste dobili detaljnije informacije i mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku.

Informišite se odmah!
Podaci su zaštićeni Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti (Sl.glasnik RS, br.87/2018), PRISTAJEM na korišćenje svojih ličnih podataka.