Osvojite stipendiju za studije modnog dizajna!

Belgrade Fashion Week i Accademia del Lusso vas pozivaju da učestvujete na konkursu za dodelu stipendije za studije modnog dizajna u ovoj prestižnoj školi. Ukoliko volite modu i želite da se bavite modnim dizajnom, onda je ovo prava prilika za vas!

Ove godine vaša inspiracija treba da bude 2020. – novi početak!

Nakon celog veka od kada su dvadesete promenile svet, došlo je vreme da se razmišlja o novom početku, jer je dekada promena ponovo pred nama.

Novi početak u 21. veku je zapravo početna tačka za razmišljanje na konkursu na kome želimo da odaberemo stipendistu za trogodišnje studije Akademije del Lusso.

Šta je inovativno u dekadi koja je pred nama?

Restart
new
airy

Form

Vaš zadatak je da u svom projektu akcenat stavite na istraživanje u okviru novih materijala, tehnologija, atmosfere i pre svega novih formi.

Razmišljajte korak unapred i pomislite šta bi bila odeća i senzibilitet novog veka i decenije koja nam predstoji.

Restart
new
materials
airy

Texture

Želeli bismo da vidimo kako na ovu temu razmišljate kroz tri realizovana crteža, stilski ujednačena, na profesionalno ilustrovanim modnim figurama uz dodatak tehničkih opisa i priloženih materijala.

Ako nam uz dobro i promišljeno prezentovano idejno rešenje dostavite motivaciono pismo koje će nam objasniti zašto bi baš vi trebalo da postanete naš student, na dobrom ste putu da dobijete našu punu stipendiju.

O ishodu konkursa će odlučivati:

Za Accadema del Lusso:
Prof. Lidija Jovanović
Prof. Ašok Murti

Za Fashion week:
Nenad Radujević

Svoje radove možete slati poštom na adresu Bulevar despota Stefana 68c, 11000 Beograd. Na poleđini koverte obavezno napišite svoje podatke: ime i prezime, adresu, kontakt telefon i e-mail.
Rok za prijavu je od 01.04. do 01.06.2020.

Nakon isteka roka za prijavu, selekcija kandidata će se odvijati u dva kruga. U uži izbor će ući kandidati koji su pozitivno ocenjeni na osnovu pristiglih radova i motivacionih pisama, nakon čega će biti pozvani na intervju gde će se i doneti konačna odluka o tome ko je ovogodišnji pobednik konkursa. Ime pobednika konkursa biće objavljeno na Instagram profilima Akademije del Lusso i Belgrade Fashion Week-a.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem mejla beograd@accademiadellusso.com ili na broj telefona 011/655 75 03

ADL d.o.o. Bulevar despota Stefana 68c - Beograd - PIB: 107112140